Rólunk

A történetünk

Engedjétek meg, hogy néhány szóban bemutatkozzunk.

Friss házasként 14 éve úgy döntöttünk, hogy saját vállalkozásba kezdünk, és megnyitottuk a Dunakanyar egyik gyöngyszemében, Zebegényben a Vasparipa falatozót. Az elsők között voltunk a Dunakanyarban, akik házilag készítettünk húspogácsát a hamburgerekhez, és a legapróbb részletekig minden kézműves volt nálunk. Büszkén mondhatjuk, hogy sokan megkedveltek bennünket.

Bármennyire nehéz is volt, a kezdetektől ragaszkodtunk a minőséghez, mottónk azóta sem változott: „csak olyan ételt adj ki a kezeid közül amilyet Te is szívesen látnál az asztalodon”.

Ételeink elkészítéséhez nem használtunk semmilyen adalékanyagot, pácsókat, ízfokozókat, valamint kizárólag természetbarát csomagolóanyaggal dolgoztunk, nem tartottunk PET palackos termékeket, viszont termelői gyümölcsleveket és házi szörpöket annál inkább. A covid és az iszonyatos munkaerőhiány miatt sajnos fel kellett adunk, és bezártuk a Vasparipát. A szívünk szakadt meg…

Mivel vérünkben van a vendéglátás, de az az igazi régimódi, ahol még szeretik a Vendégeket, éreztük, hogy ez nem lehet a vége, belefogtunk valamibe, egy olyan dologba, ami még nincs a Dunakanyarban, és amivel újra valami különlegeset tudunk adni Vendégeinknek. Valami olyat, amihez nem feltétlen szükséges alkalmazott, családi körben kivitelezhető.

Így alakult meg a Kavics termelői reggeli kiszállítás.


Miért kereszteltük Kavicsnak a kis vállalkozást?
A Kavics élete kicsit hasonlít a miénkhez. Folyamatos változáson megy át, csiszolódik, formálódik, mire végső helyére kerül.

A termelői ládikó tartalmának kiválasztása sem volt könnyű. Úgy döntöttünk nem térünk el az elveinktől, és megpróbálunk olyan termelőket felkutatni, akik adalékmentes, ízfokozómentes, „tiszta” ételeket készítenek. Kevés van, de sikerült találnunk néhányat. Amellett, hogy ilyen finomságokat készítenek, igaz emberek-valahol ez a kettő összefügg. Amit tőlünk rendelsz, azért felelősséget vállalunk.

Pékáru beszállító partnereink is nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, pékáruik nagyrésze kovásszal készül.

A ládikó jelenlegi tartalmán kívül belecsempésszük mindegyikbe a legfontosabb hozzávalót: a szeretetet.
Szívből reméljük, hogy olyan lesz a pihenésetek a Dunakanyarban, ahogy megálmodtátok, hisz kedves szállásadótokkal karöltve ez a célunk.
Legjobb tudásunkat beleadva törekszünk arra, hogy ne okozzunk Nektek csalódást!

Amennyiben további kérdésetek adódna keressetek minket bizalommal!

Jó étvágyat kívánunk!

Zoltai Veronika és Vas Máté

Partnereink